De producten die u in de webwinkel koopt worden verzonden met Post NL. De verzendkosten bedragen  6,95  euro. Het pakket wordt binnen 1 tot 3 werkdagen bezorgd. Grotere producten kunnen bij ons worden opgehaald. Wanneer een pakket op de post gaat ontvangt u van ons een track en trace nummer. 

Mocht u een bestelling vanuit het buitenland willen doen, kan dit vanuit Belgie en Duitsland via de site. Wilt u vnuit andere landen bestellen, stuurt u ons dan gerust een mailtje. We berekenen de verzendkosten dan voor u.

De betaling kan via de website, u betaalt dan met Ideal. Voor de producten die u bij ons thuis op haalt kunt u dit aangeven in het bestelproces. U kunt dan kiezen voor betalen bij afhalen. U kunt bij ons ook pinnen.

Mocht u een retourzending willen doen, meld dit dan altijd eerst bij ons.

U ontvangt van ons een retourlabel die u op het pakket kunt plakken en de zending kan bij een post NL punt ingeleverd worden. De kosten van de retourzending zijn voor uw eigen rekening.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nog maals 14 dagen om het product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag  gecrediteerd.   Indien u gebruik maak van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien rederlijkerwijze mogelijk - in originele staat aan ons worden geretoureerd.   Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@deknotwilglandelijkwonen.nl  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour is ontvangen.

 

 

 

© 2015 - 2024 De Knotwilg Landelijk Wonen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel