Raw Stones is ontstaan vanuit de zoektocht naar nieuwe mogelijkheden voor authentieke en unieke karakterstieke vloeren. Binnen Raw Stones is daarvoor een uniek produktieproces ontwikkeld. Hiermee kunt u de kenmerkende straatjes uit de Mediterranee met die robuuste uistraling naar uw huis of bedrijfsruimte brengen.

Raw Stones combineert een vloer die de uitstaling van originele natuurlijke stenen heeft met de voordelen van een moderne, hedendaagse vloer. Het brengt warmte en sfeer in elke ruimte.

De samenstelling bestaat uit natuurlijk materialen. Dit zorgt voor een zeer duurzame en slijtvaste vloer waar u jarenlang van kunt genieten.

Bovendien zijn Raw Stones zeer onderhoudsvriendelijk en bijzonder geschikt voor commerciele ruimtes. Dankzij een minimale vloerdikte is ook het gebruik vsn vloerverwarming mogelijk. De samenstelling van Raw Stones geleidt de warmte uitstekend.

Raw Stones kunnen ook geleverd worden met een speciale coating, dit maakt de vloer uitermate geschikt voor badkamers en welnessruimtes.

Raw stones zijn verkrijgbaar in de types Terpstra, Abbey of waaltjes.

U bent van harte welkom om geheel vrijblijvend de panelen met de verschillende types en kleuren te komen bekijken. U kunt hiervoor een afspraak maken via de contactpagina.

 

 

Sorteer op
© 2015 - 2024 De Knotwilg Landelijk Wonen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel